Minah – tega temen kowe ninggalna aku – nikah karo pak lurah


Minah …

Aduh minah…. tek enteni awit bocah
Janjine rampung sekolah…. kowe karo aku nikah

Aduh minah…. sebab pengaruh rupiah
Kowe siki dadi owah…. pengin urip serba mewah

Ragadmu sekolah, tek rewangi nganti adol sawah
Bareng lulus malah, kowe nampani goteke pak lurah

Aduh minah terpaksa aku sing ngalah
Siki aku uwis pasrah, wis pestine Gusti Allah

Minaaaaaaaahhhh…… Lanjutkan membaca “Minah – tega temen kowe ninggalna aku – nikah karo pak lurah”